Koulutus

Ryhmänohjaajien peruskurssit

Sinulle, joka haluat ryhtyä vertaisryhmän ohjaajaksi. Kurssilta saat valmiuksia ryhmän käynnistämiseen ja ohjaamiseen. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. erilaisuus ja vertaisuus, vertaisryhmän perusperiaatteet, oma ja ohjaajana jaksaminen, ratkaisukeskeiset työtavat sekä vertaisryhmän perustaminen ja ohjaaminen.

Kurssit ovat ilmaisia Mieli Maasta ry:n jäsenille. Matkakulut korvataan jälkikäteen halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. MTKL:n muiden yhdistysten jäsenten omavastuu on 50€, ulkopuolisille koulutus maksaa 140 €. Kurssille otetaan 8-12 osallistujaa.

Seuraavasta peruskurssista ei vielä ole tarkempia tietoja, mutta hakemuksen voi silti laittaa.Täytä ja lähetä hakemus kotisivulta tai tulosta, täytä ja lähetä toimistolle: Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki

Yhteydenotot ja tiedustelut kursseista: puh. 050 441 2112 / toimisto,
toimisto(at)mielimaasta.fi

Ryhmänohjaajien jatkokurssit

Jatkokurssi on tarkoitettu Mieli Maasta -yhdistyksen ohjaajana toimiville. Jatkokurssille voivat hakea henkilöt, jotka ovat käyneet Mieli Maasta ry:n tai jonkun muun tahon järjestämän vertaisohjaajan peruskurssin ja ohjanneet vertaisryhmää vähintään vuoden. Jatkokurssin tavoitteena on syventää peruskurssilla ja ryhmän ohjaamisessa saavutettuja taitoja. Kurssilla käsitellään mm. ryhmäkokemuksia, ongelmatilanteita ja niiden ratkaisuja, ohjaajan omia voimavaroja sekä tehdään käytännön harjoituksia. Kurssit ovat ilmaisia jäsenmaksun maksaneille jäsenille.

Seuraavan jatkokurssin aika eikä paikka ei ole vielä varmistunut. Jatkuva haku on voimassa.

Kursseille haetaan kirjallisesti. Täytä hakulomake kotisivulla tai tulosta se sivun alalaidassa olevasta linkistä tai tilaa se yhdistyksen toimistolta.

Yhteydenotot ja tiedustelut kursseista: puh. 050 441 2112 / 
toimisto(at)mielimaasta.fi.

Kirjaudu
Unohtuiko salasana?