Koulutus

Ryhmänohjaajien peruskurssit

Peruskurssi on tarkoitettu ensisijaisesti niille henkilöille, joilta löytyy kiinnostusta alkaa vertaisryhmän ohjaajaksi. Kurssin tavoitteena on omaksua ohjaajan rooli ja jaksaminen, sekä saada valmiuksia ryhmien käynnistämiseen ja ohjaamiseen. Tuemme ryhmän toiminnan aloittamista paikallisesti. Kurssit ovat ilmaisia jäsenmaksun maksaneille jäsenille.

Kursseille haetaan kirjallisesti. Täytä oheinen hakulomake tai tulosta hakulomake sivun alalaidassa olevasta linkistä tai tilaa se yhdistyksen toimistolta sähköpostiosoitteesta toimisto(at)mielimaasta.fi tai puhelimitse numerosta 050 – 441 2112.

Yhteydenotot ja tiedustelut kursseista: puh. 050 441 2112 / toimisto,
toimisto(at)mielimaasta.fi

Aiheina mm.
– vertaisryhmän perusperiaatteet
– ratkaisukeskeiset työtavat sekä
– käytännön harjoitukset.

Seuraava peruskurssi: 5.-7.2.2021, Kulttuurikeskus Sofiassa Helsingin Vuosaaressa. Jatkuva haku on voimassa, eli täytettyjä hakulomakkeita voi palauttaa toimistolle.

Ryhmänohjaajien jatkokurssit

Jatkokurssi on tarkoitettu Mieli Maasta -yhdistyksen ohjaajana toimiville. Jatkokurssille voivat hakea henkilöt, jotka ovat käyneet Mieli Maasta ry:n tai jonkun muun tahon järjestämän vertaisohjaajan peruskurssin. Jatkokurssin tavoitteena on syventää peruskurssilla ja ryhmän ohjaamisessa saavutettuja taitoja. Kurssilla käsitellään mm. ryhmäkokemuksia, ongelmatilanteita ja niiden ratkaisuja, ohjaajan omia voimavaroja sekä tehdään käytännön harjoituksia. Kurssit ovat ilmaisia jäsenmaksun maksaneille jäsenille.

Kursseille haetaan kirjallisesti. Tulosta hakulomake sivun alalaidassa olevasta linkistä, tai tilaa se yhdistyksen toimistolta sähköpostiosoitteesta toimisto(at)mielimaasta.fi tai puhelimitse numerosta 050 – 441 2112.

Yhteydenotot ja tiedustelut kursseista: puh. 050 441 2112 / toimisto,
toimisto(at)mielimaasta.fi

Seuraavat jatkokurssit: 19.-21.3.2021, paikka avoin vielä. 

Kirjaudu
Unohtuiko salasana?